HTML Bölümüne Eklenecek 404 sayfası kodu Güven Evim Temizlik Fiyatları - İstanbul Ev Temizliği Fiyatları - istanbul uydu servisi

13 Nisan 2023 Perşembe

Güven Evim Temizlik Fiyatları - İstanbul Ev Temizliği Fiyatları

Güven Evim İstanbul Birçok kişi için merak konusu olan ev temizlik fiyatları


Güven Evim Temizlik Fiyatları - İstanbul Ev Temizliği Fiyatları

Güven Evim Temizlik Fiyatları - İstanbul Ev Temizliği Fiyatları Güven Evim İstanbul Birçok kişi için merak konusu olan ev temizlik fiyatları firmadan firmaya,kişiden kişiye değişiklik göstermektedir.Ev temizlik fiyatları için yapacağınız araştırmalardan elde edeceğiniz sonuçların en doğrusu sizin ihtiyaçlarınıza maksimum düzeyde çözümler getirebilen firmaların verdiği fiyat teklifleri olacaktır.

İSTANBUL EV TEMİZLİK FİRMALARI EV TEMİZLİĞİ  FİYATLARI
TEMİZLİK ÇEŞİTİFİYAT
Eşyalı Ev Temizliği2500TL-3000TL
Taşınma Öncesi Boş Ev Temizliği3000TL-4000TL
Tadilat Sonrası Eşyalı Ev Temizliği3500TL-4550TL
İnşaat Sonrası Ev Temizliği5000TL-6000TL

*Yukarıda verdiğimiz ev temizliği fiyatları, İstanbul’de ortalama 70-90 mt2 bir evin temizlenmesi için gerekli olabilecek bir bütçeyi işaret etmektedir. Bilgilendirme amaçlı bir fiyat tablosudur. Fiyat tablosu şirketimizin vereceği temizlik hizmetlerinde geçerli değildir. Her ev için ön değerlendirme yapılarak (keşif), her eve özel fiyat teklifleri sunulur.

*Ev temizlik fiyatlarını etkileyen birçok kriter bulunmaktadır; evin büyüklüğü, temizlik ihtiyaçları, evin konumu, temizlik için görevlendirilecek ekibin büyüklüğü ve uygulanacak temizlik standartları gibi.

Evinizin durumunu,temizlik ihtiyaçlarınızı ve standartlarınızı doğru ifade edebilmek ve temizlik firmalarının verdikleri fiyat teklifinin neleri kapsıyor olduğunu iyi analiz edebilmek sizin çıkarınıza olabilir.

UNUTMAYINIZ !

Profesyonel bir temizlik firmasından kaliteli ve modern bir temizlik hizmetini periyodik olarak almak ya da her mevsim geçişinde detaylı ve derinlemesine bir bahar temizliği hizmeti almak size zaman,iş gücü ve ekonomik anlamda avantajlar sağlayabilir.

Aslına bakarsanız ayıracağınız temizlik bütçesi kadar alacağınız temizlik hizmet kalitesi de doğru orantılıdır. Örneğin temizlik konusunda uzmanlaşmış,deneyimli, donanımlı ve kurumsal bir hizmet sunmakta olan bir temizlik firmasının size vereceği ev temizliği fiyatı ile herhangi bir hizmet ve usta sağlayıcı web portalından size teklif sunacak olan birkaç farklı kişi arasında yapacağınız seçim, size farklı deneyimler kazandırabilir.🤔😧

Diğer bir taraftan birkaç farklı firma arasında, aynı temizlik ihtiyaçlarınız için,birbirinden farklı ev temizlik fiyatları teklifi sunulabilir. Bunun nedeni hizmet kalitesi, farklı personel sayısı, erken rezervasyon,part time temizlik hizmeti veya yeni işe başlayan  temizlik firmalarının müşteri edinme konusunda izledikleri politikalar olabilir.

Güven Evim İstanbul Birçok kişi için merak konusu olan ev temizlik fiyatları


Belki de “Evimde sadece toz alınacak ve yerler silinecek,böyle bir temizlik için fazla bütçe ayırmaya gerek yok,bunu herkes yapabilir,herhangi bir deneyim veya donanım gerekli değil” diye düşünebilirsiniz.

Böyle bir durumda da “NE KADAR GÜVENEBİLİRSİNİZ?” sorusu akla gelmelidir.

NOT EDİNİZ !

Profesyonel temizlik firmalarının yıllardır edindiği tecrübe sayesinde, sizin,aileniz ve evinizin temizlik ihtiyacı ne olursa olsun, sağlığınız,konforunuz ve bütçeniz dikkate alınarak geliştirdikleri temizlik hizmet paketleri ve çözümleri bulunmaktadır.Ayrıca temizlik kampanyaları ve belirli temizlik hizmetleri yanında sunulan ücretsiz temizlik işlemleri ile daha kazançlı çıkabilirsiniz.

Ev Temizlik Fiyatları

Aşağıda ev temizlik fiyatları konusunda şu bilgiler ve analizler sunulmaktadır, lütfen okumaya devam edin.

  1. Ortalama ev temizlik fiyatı nedir
  2. Ev temizlik fiyatlarını etkileyen faktörler nelerdir
  3. İSTANBUL ev temizlik firmaları fiyatları
  4. Eşyalı ev temizliği fiyatları
  5. İnşaat sonrası ev temizlik fiyatları
  6. Ev temizliği için aylık ve yıllık ne kadar bütçe ayırmalısınız
  7. Ev temizliği kapsamında olan hizmetler
  8. Ev temizliği kapsamında olmayan temizlik hizmetleri için ödeyeceğiniz temizlik tutarları

Güven Evim İstanbul’de bulunduğunuz semt ve ilçeye göre ev temizliği için ortalama 1800 TL ile 2000 TL arasında ev temizleme fiyatı ödeyebilirsiniz. Bu fiyat bir kişinin 8 saat çalışma prensibine dayanmaktadır.

Bazı firmalar ev temizliği fiyatlandırmalarında evin m²  cinsinden büyüklüğünü dikkate almakta ve metrekaresini 20 TL ile çarpmaktadır.

Bazı İstanbul temizlik firmaları ise Güven temizlik fiyatı için evin oda sayısını dikkate almakta ve oda sayısını 1000 TL ile çarpmakta ve ona göre fiyat vermektedir.Örneğin 2+1 bir eviniz var ise bu evin temizliğini 2000TL-3000TL aralığında temizletebilirsiniz.

İSTANBUL  İLÇELERE GÖRE EV TEMİZLİK FİYATLARI(1 PERSONEL-8 SAAT)
İLÇEFİYAT
Pendik2000TL-3000TL
Kürtköy2000TL-3000TL
Ataşehir2000TL-3000TL
Ümraniye2000TL-3000TL
Üsküdar2000TL-3000TL
Sancaktepe2000TL-3000TL
Yenidoğan2000TL-3000TL
Ortadağ2000TL-3000TL
Karatal2000TL-3000TL
Kaynarca2000TL-3000TL
Bostancı2000TL-3000TL
Tuzla2000TL
3000TL

EV TEMİZLİK FİYATLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER

Yukarıda size verdiğimiz ev temizlik fiyatları, ortalama bir ev dikkate alındığında uygulanan ve bir temizlik personelinin görevlendirilmesi durumunda uygulanacak  ev temizlik fiyatları olarak not edilmelidir.Ev temizlik fiyatlarını evinizdeki oda sayısından,evinizin eşyalı veya inşaat halinde olmasına dek birçok durum etkileyebilir.

Profesyonel istanbul anadolu yakası temizlik firmaları ev temizliği fiyatları için birçok kriteri dikkate alabilir.Bunlardan bazıları;

  • Ev temizlik firmalarının size sunacağı hizmet içeriği
  • Alacağınız ev temizlik hizmeti sıklığı
  • Evinizin şehir merkezine uzaklığı
  • Temizlik firmasının ev temizliği konusundaki tecrübesi
  • Temizlik firmasının temin etmekle yükümlü olacağı donanım
  • Ev sahibinin temizlik konusundaki beklentileri ve standartları
  • Evinizin bulunduğu binanın yaşı
  • Evinizin büyüklüğü
  • Evinizin kaç kattan oluştuğu
  • Evinizde bulunan insan sayısı
  • Evinizde bulunan evcil hayvan sayısı

“Ortalama bir ev nasıl olur, ne demektir?” sorusunun aklınıza geldiğini biliyoruz.Ev temizliği açısından ortalama bir ev, bir kişinin 8 saat içerisinde normal standartlarda temizleyebileceği durumda olan ev anlamına gelmektedir.

Koltuk yıkama,duvar temizliği,panjur temizliği,halı yıkama,yatak yıkama gibi farklı standartlardaki ev temizlik hizmeti ya da inşaat sonrası istanbul anadolu yakası ev temizliği gibi donanım ve ekip çalışması gerektiren ev temizlik hizmeti fiyatları değişkenlik gösterebilir.Bu ve buna benzer kapsamlı ev temizliği hizmetleri için daha önceden yapılacak KEŞİF HİZMETİ  temizlik firmalarının size en doğru ve kesin ev temizliği fiyatı verebilmeleri açısından önemlidir.

Güven Evim İstanbul temizlik firması, ücretsiz keşif hizmeti ile evinizin durumunu ve sizin temizlik standartlarınızı en iyi şekilde belirlemekte,aileniz ve sizin sağlığını,konforunu dikkate alan profesyonel ev temizliği önerileri sunmakta ve mükemmel organizasyon yapısı ile çözümler uygulamaktadır.


 


İSTANBUL EV TEMİZLİK FİRMALARI FİYATLARI

Ev temizliği konusunda profesyonel hizmet almak istediğinizde başvuracağınız temizlik firmaları size deneyimlerine,hizmet kalitelerine,hizmet içeriklerine göre farklı Güven Ev İstanbul ev temizlik firmaları fiyatları verebilir.

İstanbul’de ev temizliği hizmeti fiyatları evin konumuna, boş ev, eşyalı ev, inşaat sonrası ev temizliği, yangın sonrası ev temizlik, su baskını ev temizliği, evde halı yıkama, boya badana sonrası ev temizliği, yazlık ev temizliği, dubleks ev temizliği değişiklik gösterecektir.

Profesyonel temizlik firmaları, genellikle,  malzeme, makine, işçilik, ulaşım ve yemek dahil fiyat teklifleri sunmaktadır.Bu duruma ANAHTAR TESLİM EV TEMİZLİĞİ FİYATI da diyebiliriz. İzmir’de temizlik firmaları yüzde sekseni anahtar teslim ev temizliği fiyatı vermektedir.

İnşaat temizliği,tadilatlı ev temizliği veya detaylı bahar temizlikleri için İzmir ve genelinde 2 şer,3 er,4 er ve 5 er kişilik ekiplerle sunulan profesyonel ev temizliğinde beraberinde modern temizlik makineleri,ekipmanlar ve temizlik gereçleri de gerekli olmaktadır.
Bu ve buna benzer durumlarda istanbul anadolu yakası ev temizlik fiyatları kategorilere ayrılarak değerlendirilmeli ve sunulmalıdır.

İSANBUL EŞYALI EV TEMİZLİĞİ FİYATLARI(DONANIM DAHİL-8 SAAT-ŞEHİR İÇİ)
TEMİZLİK PAKETİFİYAT
Ekonomik(2 kişilik ekip)2000TL-3000TL
Detaylı(3 kişilik ekip)2500TL-3500TL
Uzman(4 kişilik ekip)3500TL-4500TL
Profesyonel(5 kişilik ekip)5000TL-6500TL
İSTANBUL İNŞAAT SONRASI EV TEMİZLİK FİYATLARI (DONANIM DAHİL-8 SAAT-ŞEHİR İÇİ)
TEMİZLİK PAKETİFİYAT
Ekonomik(2 kişilik ekip)2500TL-3000TL
Detaylı(3 kişilik ekip)3500TL-4500TL
Uzman(4 kişilik ekip)4500TL-5500TL
Profesyonel(5 kişilik ekip)6500TL-7500TL